Προς το Δ.Σ. της ΟΔΥΕ (μεταβατικές έδρες)

Προς το Δ.Σ. της ΟΔΥΕ (μεταβατικές έδρες)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ                                                                      Αθήνα 20.6.2017
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ                                                        Αρ. Πρωτ.: 104
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ
Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 87
Τ.Κ.: 115 24 ΑΘΗΝΑ                                                                        ΠΡΟΣ:  Το Δ.Σ. της ΟΔΥΕ
Email: peygdd@yahoo.gr

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας στέλνουμε τα έγγραφα τα οποία έχουν σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υ.Δ.Δ.Α.Δ., προκειμένου να μάθουμε τις προθέσεις τους για την αποζημίωση των οδοιπορικών εξόδων που έχουν πραγματοποιηθεί και παραμένουν σε εκκρεμότητα.
Συνάδελφοι,
Εδώ και χρόνια οι συνάδελφοι που υπηρετούν σε δικαστικές υπηρεσίες – ιδιαίτερα της επαρχίας – επιβαρύνονται των εξόδων μετάβασης στις έδρες των δικαστικών υπηρεσιών που συνεδριάζουν οι μεταβατικές έδρες.
Όλα αυτά τα χρόνια, η ΟΔΥΕ δυστυχώς δεν έχει αναδείξει το θέμα. Πλέον οι συνάδελφοι έχουν φθάσει στα όριά τους. Δεν αρνούνται να εκπληρώσουν την αποστολή τους, αρκεί να διασφαλίζονται εκ των προτέρων τα αυτονόητα.
Το χειρότερο, όμως, είναι ότι πολλές φορές εξαναγκάζονται να μεταβούν, στερώντας από την οικογένειά τους τα απαραίτητα, αφού η καταβολή των εξόδων τους γίνεται μετά από 8 ή 12 μήνες, ενίοτε και ποτέ. Κανείς δεν σκέφτηκε ότι αυτοί οι συνάδελφοι έχουν και οικογενειακές υποχρεώσεις.
Συνάδελφοι,
Πρέπει άμεσα να λάβετε αποφάσεις, τις οποίες θα κοινοποιήσετε στους αρμόδιους φορείς και από κοινού να βρεθεί μια λύση. Σε αρνητική απάντηση, πρέπει άμεσα να προχωρήσετε σε δυναμικές ενέργειες.

 

Για το Δ.Σ. της Π.Ε.Υ.Γ.Δ.

Ο Πρόεδρος                          Η Γενική Γραμματέας

Φώτιος Πέρρος                     Θεοδώρα Γιαννοπούλου

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.